Tuesday, 13 March 2012

segmen: Blog Reviewing by Haruno Hana

assalamualaikum.. & selamat petang..!!!

baru berkesempatan untuk join segmen: Blog Reviewing by Haruno Hana
tq jugak pada sueshe pasal sudi mengTAGkan kila ...


dari semalam lagi sueshe ajak kila join tp disebabkan kila cuti panjang minggu lepas, so semalam memang hari yang paling bz tahap gaban.. sampaikan sakit kepala, flue, batuk menyerang pun kila abaikan...

so sapa-sapa yang berminat nak join senang aja..:
1. kena follow haruno hana
2. buat 1 entry ringkas tentang segmen ni
3. paling penting letak banner kat entry
4. pas2 taglah kawan-kawan yang rajin mcm korang jugak join contest
5. jangan lupa tinggalkan link korang dekat comment box entry ni supaya senang Haruno Hana nk check


kawan-kawan yang saya nak tag ni memang jenis kaki join contest jugak...
xpercaya tgklah nanti.. hehehhe

2. lyea 
3. nyue

ok... selesai....!!!!


5 comments:

  1. kawan kita yang bernama nam 2 mmg suke join contest..hihihi

    ReplyDelete
  2. dia yg duk ajar kila dulu join. pasal kila memang xreti bab2 ni

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete